Защо са важни лубрикантите в секса, според Cleopatra

Много хора дори не подозират, че лубрикантите позволяват да получите повече удоволствие от секса, помагат да направите интимния живот по-приятен, по-лесен и интересен.

Трябва да се разбере, че интимния контакт не е толкова просто действие. Така че, ако момичето не е достатъчно възбудено или има липса на естествено смазване, тогава всичко се превръща в истинско изпитание.

Дискомфортът, болката, микропукнатините, кървенето и последващите инфекциозни заболявания са резултат от секса с момиче, което има сухи лигавици. И можем да кажем с увереност, че в този случай момичето ще започне да се страхува от интимни удоволствия, а самият процес от удоволствие ще се превърне в „работа“.

Ето защо, е препоръчително да се използват лубриканти. Секс магазин Cleopatra са тук, за да споделят някои от главните причини за използване на този интимен продукт:

Плавно и лесно проникване

Плавните движения и лекотата на проникване се постигат именно благодарение на лубрикантите.

Маскиране на миризма

Много хора се смущават от аромата на гениталиите. Но ако изберете смазка с приятна миризма, той напълно ще премахне биологичните миризми. Това е възможност напълно да се справите с неудобството.

Да не говорим, че има продукти с миризми от ванилия до дъвка.

Защита от наранявания

По време на проникване често се появяват микропукнатини и рани във влагалището. Те се случват често и са невидими в процеса, но след това могат да доведат до възпаление. Тези продукти правят процеса толкова хлъзгав, че шансовете за микропукнатини са минимални.

Елиминиране на болката

Със смазка е по-малко вероятно жените да се оплакват от болка по време на секс. Комфортът се увеличава, приятните усещания се засилват. Дори дългият сексуален контакт не изглежда сложен и носи удоволствие и на двамата участници.

Анални удоволствия

С няколко думи - това е невъзможно без лубрикант.

Подобряване на усещанията

Повишаването на чувствителността става със стимулиращи лубриканти. Те причиняват прилив на кръв към гениталиите, което активира нервните окончания. Затоплянето, охлаждането, гъделичкането - разширяват изживяванията, правят ги по-ярки.