Ремонт или чисто нова къща: Кога си заслужава да се впуснете в мащабен проект

Ремонт или чисто нова къща: Кога си заслужава да се впуснете в мащабен проект

Имате нужда от допълнително пространство, или просто стаите трябва спешно да бъдат освежени. Така се надявате да си направите отдавна мечтаното работно кътче, а и светлината все се оказва оскъдна. От къде да започнете?! Да прекроите всичко или да заложите на скромен ремонт?

Равносметката

Сега е моментът да помислите за по–мащабен проект. Не изпадайте в паника, не е необходимо той да ви отнеме и последните спестени средства. Точно обратното.

Говорим за онзи мечтан дом, който ще отговори на всичките ви смели виждания за бъдещето. А именно – еднофамилни нискоенергийни сглобяеми къщи. С невероятно модерна и отговаряща на нуждите ви архитектура, този тип къщи могат да се позиционират на практика навсякъде. В затворен тип комплекси в града, като вила за почивка на морето или хижа за ски ваканция на планина.

С изключително ниските режийни разходи и своята енергоефективност, подобен имот ще ви се отплаща месец след месец, докато в един моменти се окаже, че се е изплатил напълно. Тогава не ви остава нищо друго, освен да живеете да се наслаждавате на резултатите, живеейки пълноценно и хармонично. Всяко едно помещение ще е приятно за обитаване със своята топлина, светлина и благоприятен микроклимат у дома.

Желаните характеристики

Материалите, които ще се използват, както за вътрешната част на еднофамилния дом, така и за неговата фасада са не само надеждни и здрави, но и по последните архитектурни течения. Може да включите всичко, което ви харесва. Каменни ли дървени орнаменти, устойчиви цветове и шеметно обзавеждане.

Специфичното за еднофамилните нискоенергийни сглобяеми къщи е, че те са изключително компактни и лесни за изпълнение. Невъзможно е да не се очаровате от кратките срокове за завършването им. Обемът, височината и функционалностите изцяло зависят от начина ви на живот и нуждите, които трябва да покривате. Етапите на строителството ще бъдат изцяло съобразени с вашето виждане.  

Какво ви се иска

Може да се спрете на проект с ниска височина и разлети, широки помещения. Организацията на всички стаи позволява непрекъсната циркулация на въздуха и съхранение на топлина. Максималната осветеност ви позволява да се възползвате от дневните лъчи и същевременно да се наслаждавате на гледката. Връзката между помещенията отново е улеснена и при нужда може да спрете избора си на обширни общи площи.

Повече прозорци, повече светлина

Светлината е щастие. Доказано е, че хората, които прекарват повече време под слънчевите лъчи, са позитивни и спокойни. Осигурете си ги! Детските стаи се нуждаят от това особено много. Прекият контакт с природата може да сътвори чудеса. Дневната е сърцето на дома. Направете я просторна, уютна и удобна.

И ако описанията са само бегли краски във вашия ум, прегледайте реалните възможности за нискоенергийни сглобяеми къщи и изберете бъдещия си дом.