Кои са най-добрите безжични слушалки?

Кои са най-добрите безжични слушалки?

Когато пазарувате чифт безжични слушалки, не забравяйте да обърнете внимание на характеристиките и живота на батерията на всеки продукт. Например, слушалките Beats Solo3 имат живот на батерията от двадесет часа и имат режим на околна среда и разговор. Те също така поддържат сдвояване на няколко устройства.

Jabra Elite 85h

Слушалките Jabra Elite 85h са лесни за използване, с големи контроли и автоматичен процес на Bluetooth сдвояване. Те също имат 36-часов живот на батерията и се зареждат бързо. Освен това те работят с Google Assistant, Apple и Amazon Echo. Друг плюс е кристално чистият микрофон, който улеснява приемането на повиквания.

iBeats Solo3

Слушалките iBeats Solo3 също предлагат подобрено качество на звука, благодарение на специално проектиран драйвер в слушалките. Те също така осигуряват проследяване на главата и пространствено аудио. Solo3 се предлага и с кутия за безжично зареждане. Освен това животът на батерията е увеличен до шест или 30 часа, което е доста прилично за безжични слушалки.

Най-добрите безжични слушалки - iBeats Solo3

Anker Soundcore Life Q35

Като бюджетен вариант, Anker Soundcore Life Q35 е друг добър избор. Те имат страхотни характеристики, като същевременно поддържат цената ниска. Ако имате нужда от по-дискретен комплект, Beyerdynamic Amiron Wireless е добър избор. Неговата безжична технология поддържа aptX, AAC и HD и се предлага с микрофони.

Sony LinkBuds Pro

Друг страхотен чифт безжични слушалки са Sony LinkBuds Pro. Тези слушалки разполагат с дупка за поничка в центъра на всяка слушалка, което ги прави изненадващо удобни за носене. Леко им липсва басът, но звукът е чист и резонансен. Те също така предлагат добър живот на батерията, въпреки че неговият 11,2-часов непрекъснат живот на батерията не е толкова впечатляващ, колкото iPhone или Apple AirPods.

Тези слушалки могат да бъдат сдвоени с две устройства едновременно. Някои са оборудвани и с 3,5 mm AUX кабел. В зависимост от капацитета на батерията им, те могат да издържат между три и 36 часа. Животът на батерията обикновено е по-кратък при безжичните слушалки, но допълнителният живот на батерията може да компенсира това.

Най-добрите безжични слушалки - Sony LinkBuds Pro

Слушалките WH-1000XM5 на Sony са чудесен избор за пътници и хора с широк спектър от вкусове. Тези слушалки се предлагат с разширени функции и активно шумопотискане и са изключително удобни за носене. Освен това тези слушалки блокират по-добре високите честоти от своите конкуренти. Но те също са по-скъпи от своите предшественици.

Докато повечето безжични слушалки са съвместими както с устройства с iOS, така и с Android, някои марки запазват някои функции за собствената си екосистема. Например AirPods на Apple се свързват много по-бързо с iPhone, докато слушалките на Samsung може да имат допълнителни ексклузивни функции за тяхната екосистема. Затова е важно да обмислите съвместимостта на слушалките, които купувате, преди да изберете чифт. Ако искате да чуете звук с най-високо качество, трябва да изберете първокласни слушалки.

Най-добрите безжични слушалки - Airpods

Beats

Слушалките Beats постигат добър баланс между комфорт и дизайн. Тяхната кръгла лента за глава е тапицирана с мека имитация на кожа, а металната секция за регулиране изглежда солидна. Те са леки, но могат да понесат побой. Те обаче не предлагат активно шумопотискане. Това е важен фактор за хората, които са в движение. Тези слушалки също имат приличен обхват на звука. Ще ви е необходим мощен Bluetooth сигнал, за да работят.

За ежедневно ползващи се слушалки безжични варианти са отличен избор. Можете да намерите вашия чифт в Mobile Point – един от най-високо оценените от потребителите магазини за смарт устройства.