Защо да изберем авточасти от Car-expert.bg

Защо да изберем авточасти от Car-expert.bg

Добре дошли в автомобилния каталог „Car-expert“. Идеята на онлайн магазина е да обедини всички продукти като авточасти и аксесоари на различни производители и марки. Така на едно място магазина може да предложи на своите потребители голям асортимент масла, акумулатори, авточасти и аксесоари.

Собствениците твърдят, че са създали „Car-expert“ с идеята да обхване специфичните особености на този вид търговия. С помощта на системата можете много бързо, лесно и удобно да търсите, сравнявате и поръчате автомобилни части на отлични цени.

Каталогът с авточасти е разделен според различните системи в един лек автомобил – горивопроводна система, ел. система, заключваща система, трансмисия, кормилно управление, система за сигурност, двигател, окачване и др. Пълният списък с категориите можете да намерите още в началото на сайта. Списък с авточастите, както и с наличието на удобен филтър за различни марки, модели и двигатели на автомобили можете да намерите лесно и бързо.

Всяка автомобилна част се отнася към конкретна категория и е описана с конкретни и уникални характеристики за тази категория. Системата на автомобилния каталог „Car-expert“ разполага с пълна и точна база данни за всички автомобили, позволяваща на системата да посочи точната съвместимост на конкретна авточаст, а на купувачите да намерят точната част за автомобила им. Платформата е интегрирана и с каталога за резервни части на немската фирма TecDoc GmbH.

Системата на Car-expert позволява и бърза комуникация в процеса на търсене на подходящата авточаст между продавач и клиент чрез формата за контакти и телефони за връзка. Всеки потребител има и възможността да направи поръчка без регистрация. Системата не изисква задължителен профил и вход за купувачи, но тя дава някои предимства, ако се регистрирате.

Защо да се регистрирам като купувач?

„Car-expert“ не изисква задължителна регистрация от купувачи. Това означава, че може да купувате авточасти, без да сте регистриран или да сте влезли в своя профил.

„Car-expert“ е създадена специално за покупка на авточасти, масла, акумулатори, аксесоари и консумативи. За всеки артикул се въвеждат специфични детайли и подробна техническа информация. Към продуктите се посочват и съвместими автомобили. По този начин Вие може бързо и лесно да намерите точната част за вашия автомобил.

Регистрацията като купувач, ще Ви даде следните предимства:

  • Може бързо и лесно да проверите, какви авточасти сте поръчвали преди за вашия автомобил, като по този начин ще спестите време за търсене отново на подходящ акумулатор например.
  • Лесно и удобно следите покупките си.

Независимо, дали сте регистриран или не като потребител може да се обърнете към „Car-expert“ за професионална консултация и монтаж на новозакупената авточаст, смяна на масло или подмяна на нов акумулатор в техния автосервиз. Може да разчитате на надеждност и отговорно отношение.

Като споменахме нови акумулатори, то всеки шофьор знае, че има различни видове и технологии като стандартни /гелови/, EFB, AGM и други. Но правилно подбрания и надежден акумулатор успешно гарантира запалване на автомобила, независимо от температурата и атмосферните условия.

Най-добрите акумулатори за дизел

Ако трябва да направим справка за акумулатори за дизел, които имат най-добър потребителски рейтинг то навярно марките Bosch, Varta и Banner са най-харесвани за дизелови автомобили.