Аромати на парфюм за сезон лято 2020

Мъжки парфюми

Ducati Trace Me - марков парфюм от Дукати

Новият парфюм от Дукати е във същият стил като Fight for Me от (2011 година) и Fight for Me Extreme от (2012 година). Тази година Ducati лансира своят нов мъжки парфюм Trace Me.Рекламната кампания на уханието показва мистериозния и уверен мъжки дух яздещ бързо като вятъра своят мотор.

Ароматът на парфюма подсказва за какво си мисли мъжът който го носи, той показва неговата целеустременост към нея, показва това че той ясно я вижда и знае какво иска. Уханието е силно и мъжествено, точно каквото трябва да бъде и каквото си го представяте.

Композицията на новият мъжки парфюм е доста интересна клоняща леко към Дървесният клас, малко към Плодовият и също така в Зеленият клас аромати. Ароматът който ни поднася е енергичен с изключително живи и интересни връхни нотки включващи ананас, черен пипер и свежестта от зелената ябълка. Докато зеленият характер на уханието идва от сърдечните нотки които са съставени от виолетови листа, пименто, лешник. Базата на парфюма е топла и сърдечна какъвто е и мъжът за този аромат, съставена от сух кехлибар и кедър.

Дамски парфюми

Givenchy Dahlia Noir - уханието за чувствените дами

Този аромат от модна къща на Givenchy се казва Dahlia Noir. Той въплъщава стила на модната марка под ръководството на своя незаменим директор Riccardo Tisci. В началото парфюмът е лансиран като “Фаталното цвете” от творческият състав на мистериозни, красиви и завладяващи жени.

Dahlia Noir или преведено на български “Черната Далия” е ухание с флорална структура и връхни нотки от мандарина, розов пипер и мимоза. Уханието преминава в сърцето от роза, ирис и пачули и завършва с аромати с базата от нотки на сандалово дърво, ванилия и тонка.

Дизайнът на бутилката е класически, много семпъл, но без да губи от своята елегантност. Шишенцето е напълно подходящо за основната концепция на парфюма. Рекламната кампания е представена от модела Mariacarla Boscono. Dahlia Noir е на разположение като Eau де Parfum в бутилки от 30, 50 и 75 мл. Може да сте сигурни, че тази две прекрасни и завладяващи ухания ще откриете във всеки магазин за парфюми в колекция за грижа за тялото.

Dahlia Noir бе лансиран през 2011 година. Парфюмерът зад този аромат е Francois Demachy.